HABER DETAYI

29 Şubat 2024 17:46

Antalya Özel Tekne Kiralama: LimanCepte İndirim Kodu

Antalya Özel Tekne Kiralama: LimanCepte İndirim Kodu

Son 4 yıldır en yüksek seviyelerde seyreden enflasyondan Türkiye’deki bütün firmalar ve müşteriler son 20 yılda görülmemiş şekilde negatif etkilendi. Piyasanın birçok sektörde durma noktasına geldiği bu dönemlerde, firmaların hatırı sayılır çoğunluğu ticari faaliyetlerini sonlandırdı devam edenler ise küçülmeye gitti.

2023’te doğu Anadolu’da meydana gelen ve büyük yıkımlara yol açan deprem, enflasyon ve Rusya – Ukrayna savaşı hem iç piyasayı hem de Türkiye’ye gelen turistlerin bu belirsizlik içinde satın alma eğilimlerini %35 azalttı.

Limancepte Turizm Seyahat Acentesinden Enflasyonla Mücadele Örneği

Çok hassas bir dengeye sahip olan Turizm sektörü Dünya’da ve ülke içindeki bu durumlardan çok kolay etkilenebiliyor. Turistlerin her yıl tercih ettiği tatil lokasyonu da bu metriklere göre belirleniyor. Dönemin dinamiklerini yakalayan firmalar ayakta kalabiliyor daha iyisini yapan firmalar ise büyümeye devam ediyor.

limancepte antalya tekne kiralama

Antalya’da ise geçtiğimiz sezonda, ziyaretçi sayısı her ne kadar yüzdelik olarak artsa da harcama gücünde müthiş bir düşüş gözlemlendi. Ziyaretçilerin büyük bir kısmı all inclusive (her şey dahil) hizmetleri tercih ederek tatillerini sağlayan oteller dışında farklı bir hizmetten faydalanmadı. Dış piyasadan kazançlarını sağlayan hem Antalya esnafı hem de küçük işletmeler bu durumun böyle devam etmesi halinde Antalya’da sezonluk çalışan işletmelerin sayısının önemli ölçüde azalacağını belirtti.

Türkiye’ye gelen misafirlere verilen hizmetler döviz üzerinden değerlendirilince iç piyasanın hizmetten faydalanamayacağı seviyelerde olmasına sebep olmakta. Sezon içerisinde Ülkeyi ziyaret eden turistlerin azaldığı durumlarda ise fiyat dengesinin iç piyasada karşılık bulamaması satışların önemli ölçüde düşmesine yol açmaktadır.

Bugüne kadar üzerinde çok durulmayan İç piyasaya https://www.limancepte.com/ , Turizm sektöründe Türkiye’nin denize kıyısı olan bütün illerinde Tekne & Yat kiralama hizmeti vermekte. Tamamen kullanıcı dostu fiyatlar ile Özellikle bahsedilen konunun üzerinde çalışmalar yapan Limancepte ekibi fiyat dengelerini kendi vatandaşlarımızın rahatça edinebileceği şekilde tekrar yeniledi.

Bir önceki seneye göre yapılabilecek en minimum fiyat değişimleri ile sezon öncesinde, hizmet verilecek olan her ilde ve ilçede yat sahipleri ile daha önce yapılmamış konseptleri planladı.

Özellikle Antalya Limanındaki yatlarını müşterilere https://www.limancepte.com/liman/antalya/  ve https://www.limancepte.com/liman/alanya-yat-kiralama/ sundukları yat sahiplerinin kolayca müşterilere erişmelerine imkan sağladı. Bu sayede tek düze olan fiyatlar yerine pazarlık yapma imkanı sundu ve bugüne kadar herkeste Lüks bir hizmet algısının yaratıldığı bu sektörde Limancepte Turizm seyahat acentesi ile Lüks olmaktan çıkıp her kişinin deneyimleyebileceği seviyelere getirdi.

Limancepte İndirim Kodu: Liman10

Firma Bilgileri

Antalya Tekne Kiralama
+90 552 822 37 83 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • admin 29 Şubat 2024 20:18 CEVAPLA

    Limancepte Hakan Bey çok ilgili, sonuna kadar güvenebilirsiniz. Çekinmeden her konuda arayabilirsiniz.