HABER DETAYI

8 Şubat 2024 11:54

En Ucuz Domain – COM Domain 25 Tl!

En Ucuz Domain – COM Domain 25 Tl!

Bir web sitesi yaparken gereken en önemli ihtiyaç Domain’dir. Türkçe olarak alan adı olarak nitelendirdiğimiz bu ihtiyaç yıllık olarak ücretlendirilerek satın alınmakta. Ortalama bir dominin yıllık fiyatları 10 dolar civarındadır. Dolar kurundan dolayı bu fiyatlar domain alıcılarını ucuz domain satan yerleri bulma arayışına sokmuştur. Bu durumda sizi sevindirecek haber bu sayfada yer alıyor. Çünkü sizlere duyuracağımız Alman CheckDomain firması ile alan adlarınızı en ucuz fiyatlara alabileceksiniz.

CheckDomain firmasında domainlerin yıllık ücreti 0.72€ şuanki kur ile 23-24 lira yapıyor. Bu fiyata .Com domainler de dahildir. Şirket güvenilir, uzun yıllardır Almanya merkezli hizmet vermekte ve tabii ki ICANN kayıtlı bir domain sağlayıcısıdır. Kendim de bir çok domain aldığım bir yerdir.

En ucuz domainleri satın almak ve site üzerinden 10€ kredi kazanmak için:

  • Öncelikle https://www.checkdomain.net/en/?pid=f291e621 bu bağlantıdan satın almak istediğiniz domaini aratın.
  • Daha sonra ilerleyen sayfalarda siteye kayıt olup, işlemleri tamamlayın.
  • Eğer 3D hatası verirse, yurt dışı işlemlere açık başka bir kart ile deneme yapınız. Sanal kart kullanmanız tavsiye olacaktır.
  • İşlemleri bir kaç kez tekrarlamanızı isteyebilir ve ilk olarak kartınızdan hiç bir ücret çekmeyecektir.
  • Domain alım işlemleri tamamlanırsa, doğrulama maili kayıt mailinize gelecektir. Son olarak whois bilgilerini doğrulamak için mailinize gelen doğrulama bağlantısına tıklamanız yeterli olacaktır.

23-24 liraya .com domain de dahil alabileceğiniz firma kampanya haberini sizlerle paylaştım. Eğer satın alma aşamasında bir sorun yaşarsanız; aşağıdaki yorum bölümünden takıldığınız yeri yazabilirsiniz. En kısa sürede size yardımcı olabilmek için yorumunuz cevaplanacaktır.

25 tl işlem dekontu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Kerim 8 Şubat 2024 13:59 CEVAPLA

    18 domain aldım teşekkürler